Makelaar Online het cms voor de makelaar Makelaar Online de oplossing voor het beheren van uw eigen website Makelaar Online het pakket voor de moderne makelaar

Algemene informatie

 

Zoek uw woning...

Te koop   Te huur
Soort woning:
Prijs:
Plaats:
Of snel naar...
Emigratie Beurs

           

Welkom,

Amelink Makelaardij biedt niet alleen de huizen aan die in Duitsland te koop zijn, maar verdiept zich ook in het gehele proces van de Emigratie naar Duitsland toe.

Wij zijn daarom op de "Emigratie Beurs" aanwezig geweest om eens te horen hoe de mensen hierover denken, wat zij zoeken, waar zij heen willen en of er werkgelegenheid is in hun "nieuwe" thuisland.

Dit zijn allemaal zeer belangrijke zaken. Het gaat niet alleen om een mooier en goedkoper huis kopen, maar ook om het leven op zich in een nieuw land.

Daarom zijn wij ook zeer geïnteresseerd in de meningen en over de ideeën die men heeft over het "buitenland".

De Emigratie Beurs was zeker een succes. De opkomst was groot. 10.000 bezoekers zijn zeker geweest.

Er werden lezingen gehouden over de mogelijkheden naar verschillende landen over de hele wereld. Dit was leuk om te horen en natuurlijk zeer belangrijk voor ons om te weten wat er allemaal in verschillende landen gebeurt en wat de vraag is. Daarom alleen al kunnen wij met de mensen meedenken en de tips die wij hebben gekregen van verschillende mensen kunnen wij weer goed gebruiken om u op weg te helpen naar Duitsland. Wij kunnen bemiddelen in het zoeken naar uw nieuwe huis, maar  het advies en de ervaring meegeven die wij opdoen op dit soort beurzen.

Mocht u meer willen weten over verhuizen naar Duitsland, neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zullen u graag informeren over de mogelijkheden in Duitsland.

Vriendelijke groeten,

Monique Amelink

Amelink Makelaardij

       

 

 

 

Amelink makelaardij © Varviksingel 209 - 7512 EM Enschede - 06 21215909  Algemene voorwaarden

Powered by Makelaar Online